Agenţia Phoenix te duce în cele mai mai frumoase insule greceşti, de care sigur nu ai auzit!


phoenix turismDespre greci se spune că sunt atât de zgârciţi, încât nu se-ndură să taie peştele sărat şi uscat din cămară, ci freacă doar o felie de pâine pe el, ca să prindă gustul. Vorba asta circula acum vreo 15-20 de ani despre Grecia. Şi tind să cred că a fost adevărată. Grecii sunt zgârciţi până-n măduva oaselor. Aţi văzut doar că, decât să restituie împrumuturile internaţionale, ar fi vrut mai bine să iasă din zona euro şi UE!

Dar Grecia nu e zgârcită în peisaje! Urmaşii lui Alexandru Macedon au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu unele dintre cele mai frumoase peisaje care există în lume. Muntele sărută marea în Grecia, iar splendidele sale insule scăldate de Egee şi Mediterană – care sunt cam o cincime din suprafaţa ţării – sunt motivul pentru care zeii au preferat acest teritoriu.

Dacă nu v-am convins încă de frumuseţea unei vacanţe aici în vara timpurie a lui 2018, staţi să vedeţi preţurile!

Noi vă arătăm câteva opţiuni, dar la sediul Agenţiei făgărăşene de turism Phoenix (Făgăraş, str. Domana Stanca, nr. 42), găsiţi toată lista preţurilor şi puteţi cere un pachet personalizat.

,,Grecia are câteva insule comerciale de care a auzit toată lumea şi în care probabil a fost toată lumea. Însă cele mai fascinante insule ale grecilor nu sunt acelea, ci unele mai puţin sonore, cu plaje mirifice şi, unele, aproape pustii, cu vegetaţie luxuriantă, cu peşteri incredibile, cu apă naturală fierbinte, orăşele pitoreşti şi hoteluri cochete. Pentru această vară recomand Insula Evia şi Peninsula Pelion, una în apropierea celeilalte şi ambele cu nisipiul cel mai fin şi apele cele mai clare. În amândouă se poate ajunge cu plecare din Făgăraş sau din Braşov”, precizează Cristina Bărcuţean, directorul Agenţiei Phoenix.

Agenţia este situată în apropierea sensului giratoriu de pe strada Doamna Stanca, la curte, vizavi de părculeţul de joacă al copiilor. Tel: 0752068986.

Tarife 7 nopţi hotel + autocar, cu plecare din 25.06.2018

 

Insula EVIA:

Studiourile IRENE ***  din Pefki

– fără masă -194 EUR/PERS

– cu mic dejun – 243 EUR/PERS

Tarif Early Booking cu reducere 40 % si plata pana la 31.03.2018

 

Hotel ALTAMAR *** din Pefki

– cu mic dejun – 234 EUR/PERS

– cu demipensiune – 325 EUR/PERS

Tarif Early Booking cu reducere 30% si plata pana la 31.03.2018

 

Evia

Evia

Evia

Evia

 Peninsula PELION:

Hotel ZEFIROS *** din Agios Ioannis

– cu mic dejun – 344 EUR/PERS

Tarif Early Booking cu reducere 30% si plata pana la 13.04.2018

Hotel KELLY *** din Agios Ioannis

– cu mic dejun – 379 EUR/PERS, fara reducere.

 

Pelion

Pelion

Pelion

Pelion

 

Insula Evia are plaje minunate, un climat plăcut, monumente de renume şi mai multe surse termale. Litoralul său se întinde pe 48 km și numără 220.000 de locuitori (a doua ca mărime după Creta). Evia are doua plaje detinatoare de „Blue Flag”: Alykes şi Eretria 3. Restul plajelor sunt impresionante prin naturaleţea lor, cele mai importante calităţi ale lor fiind apele limpezi, nisipurile curate şi peisajul înconjurator, compus din stânci abrupte şi păduri dense.

Peninsula Pelion atrage cu pădurile sale dese de pini, fagi şi castani, cu livezile de meri, peri, lămâi, portocali, kiwi şi cireşi, care se împletesc cu culorile trandafirilor, azaleelor, cameliilor, hortensiilor şi a zecilor de specii de plante medicinale. Peisajul e asemănat cu cel din Toscana. Legendele spun că aici s-a născut medicina, pentru că Pelionul este şi un adevărat paradis farmaceutic. Conform mitologiei greceşti, muntele Pelion şi-ar fi luat numele de la regele Peleus, tatăl lui Ahileşi ar fi fost tărâmul centaurilor, creaturi mitice jumătate om, jumătate cal. Se spune că aici, Chiron, cel mai înţelept dintre centauri, l-a crescut şi educat chiar pe Ahile, marele erou al Greciei antice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.