Fostul şef al Casei de Cultură, un actor aglomerat!


Mihai Giuriţan, cel care a condus Casa de Cultură din Făgăraş, este un actor curtat de teatrele braşovene. Acesta joacă la ora actuală în mai multe piese de teatru, puse în scenă la Braşov, iar seara zilei de 8 Martie îl va regăsi în faţa publicului.

Joi seara, Mihai Giuriţan va fi ,,Lică”, jumătatea cuplului ,,Mimilică”, cel mai hilar cuplu posibil , din comedia ,,Sarmale cu dragoste”, care se va juca la Teatrul Particular Braşov.

Sarmale cu dragoste

Sarmale cu dragoste

Comedia este un spectacol despre un el şi o ea, mai tomnatici, mai trecuţi de prima tinereţe, care se întâlnesc aşteptând la medic. Din vorbă în vorbă, din analiză în analiză, descoperă că au multe în comun: cardiologul, fumatul, Crăciunul şi, mai ales, sarmalele! Mihai Giuriţan o va avea parteneră de scenă pe Dorin Roman.

Fostul director al Casei de cultură făgărăşene joacă în alte 3 piese şi la Teatrul ,,Sică Alexandrescu”.

Teatrul Particular Braşov

,,Sarmale cu dragoste, în regia Ivonei Boitan (următoarea reprezentaţie va avea loc joi, 8.03.2018, la Sala din Piaţa Enescu, de la ora 19.00).

Teatrul ,,Sică Alexandrescu” Braşov

,,20 de minute cu îngerul, de Alexandr Vampilov, în regia Lui Răzvan Marinescu (următoarea reprezentaţie va avea loc vineri, 9.03.2018, în Sala Studio Stela Popescu, de la ora 19.00).

,,Prins în plasă, de Ray Cooney, în regia lui Cristian Ioan (următoarea reprezentaţie va avea loc sâmbătă, 16.03.2018, în Sala mare, de la ora 19.00).

,,Poveste de iarnă’’, de William Shakespeare, în regia Alinei Hiristea.

20 de minute cu îngerul

20 de minute cu îngerul

20 de minuzte cu îngerul

20 de minute cu îngerul
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.