Pentru că avem multe de spus!

.

Amendat de polițiștii locali pentru că bloca accesul ambulanței la Spital


politia localaUn cetățean de 61 de ani din localitatea Agnita a fost sancționat contravențional în această dimineață de polițiștii locali. Acesta blocase calea de acces a ambulanței la spitalul Făgăraș. Polițiștii locali au fost sesizați prin dispecerat și s-au prezentat la fața locului.

„În data de 31.07.2019, în jurul orelor 08:10, am fost sesizați prin dispeceratul Poliției Locale Făgăraș să ne deplasăm în curtea Spitalului Municipal “Dr. Aurel Tulbure” Făgăraș, unde un cetățean blochează cu un autoturism accesul ambulanței în unitate. Ne-am deplasat la fața locului unde am constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat numitul C.I.D. în vârstă de 61 de ani din localitatea Agnita, care a fost sancționat contravențional, conform H.C.L. 27/2009, pentru blocarea căii de acces prin crearea de obstacole“, au declarat polițiștii locali.

Aceștia amintesc și, totodată, roagă cetățenii ca pe viitor să fie atenți unde staționează autoturismele, astfel să nu îngreuneze buna desfășurare a activității medicale și nu numai.

foto. Poliția Loclaă Făgăraș/facebook.com
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.