Antreprenori români de succes: Franciza de înfrumusețare NO+VELLO ajunge și la Făgăraș (P)


  • Deși are puțin peste 30 000 locuitori, Făgăraș este un loc pitoresc, unde găsești tot ce vrei, iar din noiembrie vom regăsi acolo și un salon premium de înfrumusețare No+Vello, deschis de către Alina și Dan, doi antreprenori ambițioși din oraș.

Contact:

Adresa: Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, Făgăraș (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)

Telefon: 0727 126 612

E-mail: fagaras@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-14:00

Pe Alina și Dan îi leagă o veche prietenie, precum și proiecte de succes derulate împreună. Deși traversăm un an greu și suntem în plină pandemie, cei doi antreprenori știu că oportunitatile nu așteaptă, asș că au decis să investească împreună în franciza de înfrumusețare No+Vello, văzând că în oraș nu există servicii de epilare definitivă și tratamente faciale inovatoare. Pe 28 noiembrie vor deschide oficial salonul, așa că ne-am gândit să aflăm mai multe despre inițiativa lor și despre ce le-au pregătit făgărășenilor.

Cum ați ales să investiți într-un business în context pandemic?

Alina&Dan: Atunci când am decis să investim în acest business contextul socio-economic generat de pandemia de coronavirus nu a fost elementul definitoriu pentru decizia noastră. Am ales să investim în acest business pentru că am crezut în serviciile oferite de Nomasvello.

Cum ați aflat de business-ul No+Vello și de ce ați ales o franciză?

Alina&Dan: Prima dată am aflat de serviciile No+Vello. Apoi le-am testat, ca mai apoi să aflăm că poate fi și un business.  Motivul pentru care am ales o franciză este siguranța. O dată cu franciza nu am cumpărat doar un titlu de proprietar de afacere, ci și un mod operațional testat, un brand și o poziție favorabilă pe piață.

Ce credeți că diferențiază această afacere față de altele similare?

Alina&Dan: Sunt mulți factori care diferențiază Nomasvello de alte afaceri similare. În primul rând Nomasvello  este cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrânețe, acnee) care utilizează laserul dioda și lumina intens pulsată (IPL), ceea ce denotă faptul că tehnologia folosită este una inovativă. Rezultatul tratamentelor se vede de la prima ședință și asta nu este o afirmație de marketing, este o afirmatie care are la bază propria experiență cu serviciile Nomasvello.

De ce ați ales un salon de epilare definitivă pentru Făgăraș?

Alina&Dan: În primul rând, pentru că în Făgăraș nu există un salon specializat strict în epilare definitivă și terapii faciale care să folosească tehnologia laser dioda si IPL, iar făgărășencele, chiar dacă trăiesc într-un oraș mic, sunt femei care se preocupă de aspectul lor fizic. În general, în ziua de azi, oamenii sunt foarte ocupați, timpul fiind foarte important pentru toți. Cele mai apropiate centre Nomasvello sunt la Brașov si Sibiu, Făgărașul fiind la mijlocul distanței dintre cele două mari orașe, ceea ce înseamnă un drum de 2 ore, dus-întors,  2 ore care, pentru o persoană ocupată înseamnă foarte mult. Deci, acestea au fost motivele care ne-au determinat să deschidem un salon de epilare definitivă în Făgăraș.

Ce alte servicii vor fi oferite de către salonul Nomasvello Făgăraș?

Alina&Dan: Pe lângă tratamentele de epilare progresiv definitivă, mai oferim și tratamente de rejuvenare facială (antirid, anti-pete si anti-acnee), curățare facială Proskin, cu ultrasunete și energie galvanică și programe intensive pentru ten, având la bază produsele profesionale No+Vello.

Ce planuri de dezvoltare aveți pentru următorul an?

Alina&Dan: Fiind la început de drum, în primul rând ne dorim să facem cunoscut brandul No+vello și serviciile pe care le oferim la nivel local, să câstigăm notorietate și încredere în rândul făgărășenilor. Ce calitati considerați că trebuie să aibă un antreprenor în frumusețe?

Alina&Dan: Indiferent de domeniul în care activează, un antrepenor trebuie să aibă atitudine, motivație și dorința de a reuși. Să fie încrezător și optimist, disciplinat și deschis, să aibă capacitatea de a lua decizii, să fie perseverent, creativ și nu în ultimul rând să pună pasiune. Iar dacă vorbim de un antreprenor în frumusețe clar acesta trebuie să fie pasionat de frumos.

Cum veti celebra deschiderea salonului în vreme de pandemie?

Alina&Dan: În primul rând, punem siguranța clienților noștri pe primul loc, astfel că deschiderea va fi putin mai atipică decât în mod normal. Respectând toate regulile impuse de situația actuală vom degusta o prăjitură și un pahar de șampanie cu cei care ne trec pragul în ziua deschiderii si pe care îi așteptăm cu discount-uri substanțiale, oferte speciale si multe surprize. Astfel, vom oferi tuturor testarea gratuită a epilării definitive și o diagnoză facială gratuită cu Woodlamp (ultraviolete), pentru a afla totul despre nevoile pielii lor. Mai mult, clienții din ziua deschiderii vor beneficia de 50% reducere la curățarea facială în profunzime Proskin, cu ultrasunete și energie galvanică, ideala pentru eliminarea punctelor negre și a impurităților de la nivelul tenului. În plus, până la finalul lunii decembrie, ne așteptăm clienții cu reduceri de 20% la toate serviciile.

Aveți un citat preferat care vă ghidează în viață?

Alina: Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează.

Dan: Dacă știi ce vrei, este imposibil să nu găsești ceea ce cauți.

Centrul Nomasvello Făgăraș se alătură celor 1000 centre deschise în lume, dintre care peste 50 inaugurate în România de către brandul No+Vello, numărul 1 mondial în tratamente cosmetice cu laser dioda și IPL.

Specialiștii Nomasvello Făgăraș își așteaptă clienții cu tratamente inovatoare la prețuri avantajoase, pentru că „frumusețea se îngrijește”!

Contact:

Adresa: Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, Făgăraș (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)

Telefon: 0727 126 612

E-mail: fagaras@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-14:00
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.