Pentru că avem multe de spus!

.

Atenţie mare la parcări! Se dau AMENZI la Făgăraş!


 loc parcareLocurile de parcare ale persoanelor cu handicap sunt menţinute goale pentru acestea prin amenzi

Ca formă de constrângere financiară, amenda face ca locurile de parcare ale persoanelor cu handicap din municipiul Făgăraş să rămână neocupate de către ceilalţi şoferi.

,,Am primit în ultima perioadă mai multe plângeri că aceste locuri de parcare nu sunt libere. În urma unor discuţii cu cei de la Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei s-a ajuns la concluzia ca locurile destinate acestor persoane să fie semnalizate mai bine, revopsite etc., ca ele chiar să fie vizibile. După revopsirea lor recentă, poliţiştii locali au procedat la verificarea lor. Proprietarii maşinilor care sunt identificate pe locurile de parcare ale persoanelor cu handicap sunt invitaţi la sediul Poliţiei Locale pentru luarea măsurilor impuse de lege”, a explicat şeful Poliţiei Locale Făgăraş, Lucian Petri.

Pe parbrizul maşinilor care ocupă ilegal locurile persoanelor cu handicap sunt lăsate nişte înştiinţări, cu data şi ora la care proprietarul maşinii trebuie să fie prezent la Poliţia Locală.

Amenda pentru parcarea pe aceste locuri, prevăzută de lege, este cuprinsă între 200 şi 1.000 de lei, potrivit directorului Petri.

La Făgăraş sunt 30 de poliţişti locali care desfăşoară muncă de teren şi patrulare, inclusiv cu cei care se ocupă de probleme de urbanism, protecţia mediului şi activitate comercială.

În total, toată Poliţia Locală numără 41 de angajaţi, dintre care două persoane se află în concediu post-natal.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.