Pentru că avem multe de spus!

.

Luni, 14 mai, şedinţă extraordinară a Consiliului Local, de la ora 18.00


Iată proiectele de hotărâre pe care le vor avea consilierii în mape:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Făgăraș în calitate de solicitant  în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul POR/2017/3/3.2/1/7 REGIUNI, POR/2017/3/3.2/1/BI ȘI POR/2017/3/3.2/1/ITI, AXA PRIORITARĂ 3, PRIORITATEA DE INVESTIŢII 4e, Obiectivul specific 3.2  – Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă finanțat de Programul Operational Regional 2014 -2020, inclusiv aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate  de proiect – obiectiv de investitii ,,Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Făgăraș”.

sedinta Consiliului Local

sedinta Consiliului Local

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice faza Studiu de fezabilitate cu elemente de DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii  ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Făgăraș”.

 

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației Politica de parcare în aria de impact a proiectului „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Făgăraş”.

4.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 2 si 3 din H.C.L. 18/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Făgăraș”.

5.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 1 din H.C.L. 20/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici  pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Făgăraș”.

6.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 2 si 3 din H.C.L. 32/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea și pietonizarea zonei centrale Făgăraș”.

7.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 1 din H.C.L. 33/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea și pietonizarea zonei centrale Făgăraș”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *