Pentru că avem multe de spus!

.

Avertizare RO-ALERT pentru cetățenii din mai multe localități din Țara Făgărașului, în urma furtunii de duminică după-amiază


dsuInspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a transmis duminică, 25 august, după-amiază, o avertizare meteo Cod portocaliu de furtună, tip mesaj pe telefoanele mobile RO ALERT, cetățenilor din Țara Făgărașului.

Printre localitățile cuprinse în codul portocaliu de furtună s-au aflat Ucea de Jos, Drăguș, Viștea, dar și Șinca, Recea, Mândra. Șercaia, Hârseni, Pârău.

„Avertizare meteo de furtună, cu viteza vântului la rafală de 35-40 de km/oră, grindină de dimensiuni medii. Perioada de manifestare până la ora 16.00. Întrerupeți activitățile în aer liber. Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Nu staționați sub arbori, panouri publicitare sau rețele electrice. Conduceți cu prudență. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU, IGSU și ANM pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment. Tip: Alerte extreme“, se arată în mesajul primit de făgărășeni pe telefoanele mobile configurate în acest sens.

ANM a emis duminică, 25 august, o avertizare tip cod portocaliu de vreme severă imediată pentru județele Brașov, Alba și Sibiu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.