Pentru că avem multe de spus!

.

Azi-noapte: tir răsturnat pe DN1, între Făgăraș și Mândra. Stâlp căzut pe un autobuz la Șercaia


blocaj fagaras1Noapte grea pentru mulți dintre șoferii care au tranzitat DN1 – Brașov – Sibiu. Au fost făgărășeni care au mărturisit că au plecat din Sibiu la ora 19.00 aseară și au ajuns la Făgăraș la ora 24.00, un drum de 5 ore, care, în mod obișnuit se parcurge puțin peste o oră.

Circulație îngreunată a fost azi-noapte între Făgăraș și Mândra. Un tir s-a răsturnat pe DN1, iar traficul a fost blocat minute în șir.

De asemenea, în această dimineață, între Brașov și Predeal un tir a derapat, iar traficul pe DN1 este blocat.

blocaj fagarasȘi la Șercaia au fost probleme. Azi-noapte un stâlp a căzut pe un autobuz, din fericire în autobuz se afla doar șoferul, care a scăpat nevătămat. La fața locului s-au deplasat SVSU Șercaia, SMURD și o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul Făgăraș, cât și echipe de la Electrica.

La această oră în Făgăraș mai multe fire de curent sunt căzute la pământ, iluminatul public nu a funcționat pe toate străzile, din cauza zăpezilor abundente de azi-noapte. În unele zone ale Făgărașului inclusiv locuințele oamenilor au rămas fără electricitate.

Încă de azi-noapte, pe străzile Făgărașului sunt în funcțiune plugurile serviciului de salubritate Salco Serv, se circulă în condiții de iarnă în Făgăraș. Aseară primarul Gheorghe Sucaciu anunța că utilajele de deszăpezire vor fi pe străzile din municipiu toată noaptea.

foto: – facebook – viceprimar Valentin Clonț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.