Pentru că avem multe de spus!

.

Gheorghe Sucaciu: „Se va lucra toată noaptea pe străzile din oraș, pentru a se putea circula în condiții normale“


zapada fagarasÎn urmă cu doar câteva minute primarul Gheorghe Sucaciu a transmis pe o rețea de socializare că toate utilajele de deszăpezire de care dispune Făgărașul sunt pe străzi. Iar angajații Salco vor fi cu utilajele de deszăpezire toată noaptea pentru a se putea circula în condiții normale.

De câteva ore Făgărașul e sub zăpadă. Toate utilajele de deszăpezire de care dispunem sunt în stradă. Personal am ieșit și am verificat cum se desfășoară această deszăpezire în oraș. Avem pe drumurile principale trei mașini cu plug și sărăriță, un tractor cu plug și sărăriță în cartiere și o mașină pentru trotuare în centru. Se va lucra continuu întreaga noapte, dacă este necesar, pentru a se putea circula în condiții normale în oraș“, a scris primarul Sucaciu.

De câteva ore ninge încontinuu și la Făgăraș și s-a depus un strat subțire de zăpadă.
One thought on “Gheorghe Sucaciu: „Se va lucra toată noaptea pe străzile din oraș, pentru a se putea circula în condiții normale“

  1. Iulian Comaniciu

    MINICIUNI SFRUNTATE DOMNULE ASA-ZIS PRIMAR! ATI VAZUT CUM ARATA TROTUARELE DE PE STRADA 1 DECEMBRIE 1918? INCERCATI SA MERGETI PE JOS, PE TROTUAR DE-A LUNGUL ACESTEI STRAZI. CREDETI CA DACA ATI DAT O TURA CU MASINA PRIN CENTRU E TOTUL OK? ATI INVATAT CEVA DE LA PARTIDUL CARE V-A PROPULSAT: SA VA FACETI IMAGINE IN PRESA SI…CAM ATAT!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.