Balerinele Casei de Cultură Făgăraș au câștigat concursul din Dubai!


Mășan Elena, Boghinan Lavinia, Alessia Chiujdea și Luana Puia au reușit să se impună la un concurs de profil din Dubai și s-au întors acasă cu premii, diplome și medalii!

În weekendul care a trecut, la Dubai s-a desfășurat Dubai International Dance Competition, concurs la care au participat și balerinele care frecventează cursul de balet de la Casa de Cultură din Făgăraș. Acestea, împreună cu colegele lor din Sibiu, au reprezentat cu success  Românie și zona Făgărașului, urcând pe podium.

Tinerele balerine din Făgăraș au obținut locul I la categoria Grup Clasic cu dansul La Bayadera și locul II la Grup Caracter cu dansul Tarantela.

Tinerii care frecventează cursurile Casei de Cultură Făgăraș aduc premii frumoase acasă. Un exemplu sunt și tinerele balerine Mășan Elena, Boghinan Lavinia, Alessia Chiujdea și Luana Puia de la trupa de balet Arabesque, antrenate de Ramona Palade, care s-au întors de la Concursul de balet din Dubai cu premiul I și premiul II. Balerinele din Făgăraș fac parte din trupa de balet Arabesque, formată din balerine din Sibiu și Făgăraș.

Tinerele sunt antrenate de Ramona Palade, balerină în cadrul Teatrului de Balet din Sibiu.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.