Balerinele de la Casa de Cultură din Făgăraș- locul I la Concursul de balet din Sanremo


  • Patru balerine, care frecventează cursul de balet de la Casa de Cultură din Făgăraș, împreună cu colegele lor din Sibiu, au obținut locul I la Concursul de balet din Sanremo. Balerinele sunt antrenate de Ramona Palade, balerină în cadrul Teatrului de Balet din Sibiu.

Tinerii care frecventează cursurile Casei de Cultură Făgăraș aduc premii frumoase acasă. Un exemplu sunt și tinerele balerine Luana, Alessia, Lavinia și Elena de la trupa de balet Arabesque, antrenate de Ramona Palade, care s-au întors de la Concursul de balet de la Sanremo cu premiul I. Cele patru balerine din Făgăraș fac parte din trupa de balet Arabesque, formată din balerine din Sibiu și Făgăraș, care s-a înscris la acest concurs la categoria Dans de caracter, cu dansul Tarantella. Balerinele au reușit pe deplin să uimească juriul, care le-a și acordat cea mai înaltă distincție – locul I.

,,Mă bucur foarte tare că tinerii care participă la cursurile organizate de Casa de Cultură Făgăraș aduc premii frumoase acasă. Le mulțumesc părinților pentru că își susțin copiii, le mulțumesc profesorilor, pentru că își respectă munca și iubesc ceea ce fac. Felicitări actorilor care au câștigat în acest sfârșit de săptămână premii la Festivalul de Teatru de la Ploiești și balerinelor, care au câștigat premiul I la Festivalul de Dans din Sanremo”, a declarat managerul Casei Municipale de Cultură, Diana – Gribincea – Popa.

Concursul s-a desfășurat sâmbătă, 21 mai, la Teatrul Ariston din Sanremo. Cele patru balerine din Făgăraș urmează cursul de balet al Casei Municipale de Cultură, sub îndrumarea Ramonei Palade, de 4 ani.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.