Bărbat reținut împotriva voinței sale, salvat de polițiștii locali făgărășeni


Un bărbat din Mândra a fost sechestrat într-un apartament din Făgăraș timp de mai multe zile! Acestuia i s-a furat și telefonul mobil, astfel neavând cum să anunțe autoritățile de pericolul în care se afla.

Sora lui a fost cea care a anunțat oamenii legii, tânărul nu mai dăduse de câteva zile pe acasă. Polițiștii locali făgărășeni au reușit să ajungă la apartamentul cu pricina și au reușit să îl elibereze pe tânăr. De asemenea polițștii au reușit să recupereze și telefonul lui mobil.

,,În data de 4 octombrie, o patrulă a Poliției Locale Făgăraș a intervenit în urma unui apel primit prin SNUAU 112 pentru eliberarea unui cetățean cu domiciliul în comuna Mîndra, care se afla sechestrat într-un apartament din municipiul Făgăraș. Totodată, polițiștii locali au acționat în scopul recuperării unui telefon mobil despre care persoana sechestrata a afirmat ca i-a fost sustras, ulterior aceasta fiind condusa la sediul Poliției Municipiului Făgăraș pentru a depune plângere împotriva persoanelor care au sechestrat-o timp de 3 zile, respectiv continuarea cercetarilor,, ne-au informat polițiștii locali.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.