Pentru că avem multe de spus!

.

Bărbații care au băut prea mult de Ziua Femeii


La data de 8 martie a.c., în jurul orei 19.45, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat un bărbat de 37 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Morii, din localitatea Beclean, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.alcool

La testarea conducătorului auto cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,63 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Făgăraș pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Tot în ziua de 8 martie a.c., în jurul orei 21.10,  polițiștii Biroului Rutier Făgăraș au depistat un bărbat de 31 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Aleea Combinatului, din municipiul Făgăraș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,59 mg/l alcool pur. Șoferul  a fost condus la Spitalul Municipal pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *