Pentru că avem multe de spus!

.

Bătaie pentru un post de secretar-dactilograf la Primăria Victoria


Dorința de a avea un serviciu la stat rămâne încă foarte mare și la ora actuală. Mărturie stă un post de secretar dactilograf scos la concurs zilele trecute de Primăria orașului Victoria la care s-au prezentat la proba scrisă 6 candidați.

Primăria Victoria

Primăria Victoria

Primăria a anunțat că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de secretar dactilograf IA din cadrul Compartimentului Administrativ Secretariat.

Cei care doreau să participe la concurs trebuiau să aibă diplomă de Bac, peste 3 ani și jumătate lucrați în orice meserie, să cunoască limba engleză la nivel avansat și să știe să lucreze pe calculator.

Aparent, postul nu este prea atrăgător. Cu toate acestea, în 11 iunie, când s-a susținut proba scrisă, erau prezenți 6 candidați.

Toți candidații au fost de sex feminim.

Două persoane au fost respinse după proba scrisă. Altre 3 candidate au fost respinse la proba de astăzi, 13 iunie, referitoare la verificarea cunoștințelor de limba engleză.

Singura candidată rămasă în cursă pentru interviul de joi este Văcariu Paraschiva Laura. Mâine este ultima probă a acestui concurs.

În istoria recentă a concursurilor pentru posturi bugetare s-a întâmplat ca la un concurs pentru 8 posturi la Poliția Locală Făgăraș, la care au participat 60 de candidați, să nu treacă nici măcar unul de toate probele. S-a întâmplat la finele anului trecut, când singurul candidat, care a ajuns până la interviu, a picat până la urmă această ultimă probă.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.