Pentru că avem multe de spus!

.

Benzinăria din Făgăraş care caută clienţii să le înapoieze genţile


O staţie peco din oraşul nostru este pe cale să devină renumită pentru eforturile de a găsi clienţii de prin toată ţara ca să le înapoieze bunurile pierdute. Este vorba de staţia Rompetrol de la ieşire din Făgăraş spre Braşov.

În cursul zilei de marţi, 2 iulie a.c., a fost uitată o geantă pe o masă din benzinărie, cu acte, chei şi bani. Situaţia pare trasă la indigo cu o faptă petrecută aici la începutul lunii aprilie, când o altă geantă cu bani a fost uitată în toaleta staţiei.rompetrol

,,Astăzi, în jurul prânzului, un autoturism a oprit să alimenteze la pompă. Erau trei persoane în maşină, care după alimentare au intrat înăuntru. Şoferul a plătit pompa, iar apoi s-a dus la baie. Între timp, prietena sa a comandat cafele şi a lăsat geanta pe masă ca să le prepare. După ce a ieşit el de la toaletă, a intrat ea. Geanta a rămas tot pe masă. Noi ne-am dat seama că geanta a fost uitată abia după vreo 20 de minute. Credeam că fata încă nu a ieşit de la baie, căci nu o văzusem. Iniţial nu am vrut să umblăm în geantă, dar bine că am făcut-o, căci am găsit acte şi i-am putut identifica. În poşetă erau chei, acte de maşină, bani, un buletin etc.  Cartea de indentitate a fetei arăta că este din Sibiu. I-am scris pe Facebook şi ei, şi şoferului, dar, nefiind prieteni pe reţeaua de socializare, ei nu vedeau mesajul. Am observat, însă, că am cu ea un prieten comun din Sibiu. L-am sunat, i-am explicat cele petrecute. El a sunat-o pe ea, iar în 3 ore erau înapoi după geantă. Nici nu ştia că şi-o uitase aici”, a explicat Diana Cornea, angajata staţiei peco.

În aprilie acest an, o geantă a fost uitată în baia benzinăriei. Găsitorul împreună cu angajaţii l-au căutat pe proprietar şi i-au înapoiat-o. În geantă se aflau banconote euro. CLICK AICI pentru a citi despre cum a fost înapoiată prima geantă.

(Cristina Cornilă)

Sambata X3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.