Pentru că avem multe de spus!

.

BESTIE CU CHIP DE OM: Criminalul din Caracal şi-a recunoscut crimele


Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu (15 ani), cât și al Luizei Melencu (18 ani), după cum a declarat avocatul din oficiu al bărbatului. Suspectul ar fi spus însă că fetele ar fi venit de bună voie pentru a întreține relații sexuale.

Gheorghe Dinca

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

„Este vorba despre datele care se știau”, a mai spus el.

„Nu există alte crime”, a mai spus avocatul.

„Nu știu, nu cunosc”, a spus Bogdan Alexandru, întrebat ce l-a făcut să recunoască.

Anchetatorii verifică o groapă de gunoi aflată la 300 de metri de casa lui Gheorghe Dincă

Deocamdată nu se știe dacă autorul a anunțat și unde sunt cadavrele, pentru că până acum anchetatorii nu au găsit vreun corp, ci doar urme umane.

Însă, imediat după declarația avocatului, acesta a mers alături de anchetatori la o groapă de gunoi aflată la 300 de metri de casa suspectului principal.

Gestul bărbatului de 66 de ani de a recunoaște cele două crime a venit după ce, de dimineață, legiştii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei. 

Între timp, duminică, la casa și curtea lui Gheorghe Dincă continuă perchezițiile pentru a se stabili cu exactitate cum s-au produs crima.

La Făgăraş oamenii s-au rugat pentru fete

lumanari

La Făgăraș, aseară, mai mulți făgărășeni au aprins lumânări, au spus rugăciune, au ţinut un moment de reculegere, în memoria victimelor.

Făgărășenii s-au strâns în fața Casei de Cultură în jurul orei 20.00, au aprins mai multe lumânări și au lăsat un mesaj pentru victimele de la Caracal: „Alexandra, Mihaela și toate victimele acestui sistem intrat în moarte clinică – iertați-ne!”.

STIHLLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.