Pentru că avem multe de spus!

.

Biciclist de 84 de ani lovit de autoutilitară. Şoferul a fugit de la locul accidentului


La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au constatat producerea unui accident rutier pe strada Hălmeagului, din localitatea Șercaia.

Sercaia

Conducătorul unei autoutilitare care se deplasa pe strada Hălmeagului, spre centrul comunei Șercaia, a acroșat un biciclist de 84 ani, care se deplasa în aceeași direcție, după care a părăsit locul accidentului.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 84 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Întrucât victima emana halenă alcoolică, acesta a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat iar rezultatul a fost de 0.22 mg/l alcool pur. În consecință, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 ani, din județul Brașov.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *