Bilanț rutier! Câte accidente rutiere au avut loc în 2019 în Țara Făgărașului


Zilnic sunt zeci de accidente pe străzile României, zilnici oameni nevinovaţi îşi pierd viaţa. Şi pe drumurile din zona noastră au loc evenimente rutiere cu victime. Bilanţul Poliţiei Rutiere pentru anul care tocmai a trecut arată faptul că numărul acestor evenimente a crescut față de 2018

La solicitarea ziarului Salut Făgăraș, Inspectoratul de Poliție Județean a transmis un bilanț al evenimentelor rutiere petrecute în 2019 în Țara Făgărașului.

Astfel, în 2019, pe raza Țării Făgărașului au fost înregistrate 28 de accidente rutiere grave, soldate cu 5 persoane decedate, 28 răniți grav și 22 răniți ușor. De asemenea, au avut loc 36 de accidente ușoare soldate cu 50 de persoane rănite ușor. Facem o comparație și cu anul  2018, atunci când s-au înregistrat 22 de accidente grave, soldate cu decesul a 5 persoane, 19 persoane rănite grav și 6 persoane rănite ușor. De asemenea și 39 de accidente ușoare, soldate cu 51 de persoane rănite ușor.

Astfel, numărul accidentelor grave a crescut în 2019 față de anul 2018. În continuare poliţiştii se vor afla la datorie pentru o bună desfăşurare a traficului şi sancţionarea celor care încalcă regulile de circulaţie. Și nu uitați, prudența la volan vă poate salva viața!

De asemenea, și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Brașov a transmis o situație a numărului de evenimente și intervenții petrecute în primele două săptămâni din 2020 la care pompierii militari au participat. Comparativ cu aceeași perioadă din 2019 pentru întreg județul Brașov.

Astfel, doar în primele două săptămâni ale acestui an s-au înregistrat, la nivelul întregului județ Brașov, 624 de evenimente, 589 de intervenții, 510 intervenții SMURD,  470 cazuri care au necesitat asistența medicală, 40 de accidente rutiere și 79 de intervenții gărzi + SVSU.

Comparativ cu primele două săptămâni din 2019, la întreg nivelul județului Brașov, atunci când s-au înregistrat 558 de evenimente, 528 intervenții, 472 intervenții SMURD, 447 de cazuri care au necesitat intervenția medicală, 25 de accidente rutiere și 56 intervenții gărzi + SVSU.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.