Camelia Bertea, primarul orașului Victoria, și 13 din cei 15 consilieri locali vor fi investiți în funcție vineri, 23 octombrie


Camelia Bertea, primarul orașului Victoria, și 13 din cei 15 consilieri locali vor fi investiți în funcție vineri, 23 octombrie, la ora 10.00.

Fostul decan Nicolae Diminescu i-a fost alături Cameliei Bertea la alegerile locale

Ceremonialul investirii va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local Victoria.

Începând cu ora 10.00 va fi investită în funcția de primar câștigătoarea alegerilor locale din data de 27 septembrie, Camelia Bertea, care a candidat din partea alianței USR-PLUS. Odată cu noul primar, vor depune jurământul și 13 consilieri locali care deja au fost validați pe aceste funcții.

Alți doi consilieri (Merdariu Oana – USR-PLUS, respectiv Tatu Carla – PNL), care au fost validați la o dată ulterioară vor depune jurământul, fie săptămâna viitoare, fie la prima ședință a Consiliului Local.

Camelia Bertea are 47 de ani, este căsătorită cu un inginer IT-ist şi are un fiu 21 de ani, care este student la Facultatea de Matematică-Informatică, în anul III.

Aceasta a absolvit Facultatea de Geografie a Turismului și mai apoi o disertaţie în Geografie la Universitatea București.

S-a angajat în învățământ și a bifat 23 de ani de carieră. A ales să-și facă meseria în orașul său natal, la Victoria, la Colegiul Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat”.  În ultimii 12 ani a fost și director la Clubul Copiilor din oraș, un loc pe care l-a făcut cât de confortabil a putut pentru miile de elevi care și-au petrecut după-amiezile aici.

După data de 27 septembrie, cariera Cameliei Bertea a luat o nouă turnură – înspre administrația publică a orașului Victoria.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.