Pentru că avem multe de spus!

.

Campanie a Poliției Locale Făgăraș. ,,Masca îți poate salva viața!”


  • Astăzi, de la ora 06.00, a intrat în vigoare obligativitatea purtării măștii de protecție și în spațiile exterioare.

Astfel, polițiștii locali au desfășurat o campanie de conștientizare a făgărășenilor asupra importanței purtării măștii de protecție. De asemenea, polițiștii au oferit trecătorilor câte o mască de protecție.

,,Poliția Locală Făgăraș a desfășurat azi, 1 august, campania “Masca îți poate salva viața” în  Piața Agroalimentară Făgăraș,  precum și în zona acesteia, pentru informarea locuitorilor municipiului Făgăraș cu privire la noile reglementări  privind purtarea măștii în spațiile aglomerate. Campania a avut ca scop prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov2.

Pe lângă informarea cetățenilor cu privire la noile reglementari, aceștia au primit câte o mască din partea polițiștilor locali făgărășeni. Totodată, pe această cale dorim să transmitem locuitorilor din Făgăraș să respecte regulile pentru purtarea măștii, deoarece aceasta le poate salva viata atât lor, cât și a familiilor acestora”, au transmis aceștia.
One thought on “Campanie a Poliției Locale Făgăraș. ,,Masca îți poate salva viața!”

  1. Christian Mario

    Deci, dupa ce toata lumea poarta masca ma astept ca in 2 pana 3 saptamani raspandirea viruslui sa fie stopata. Sunt curios daca asa va fi. Pt ca orice masura nu este justificata daca nu se vad si rezultatele. Cati Fagaraseni au murit de Covid19? Nu cu ci de. Mda, exact.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.