Pentru că avem multe de spus!

.

Campanie de donații impresionantă desfășurată de Purolite Victoria


  • Compania s-a angajat activ în lupta împotriva Coronavirus sprijinind spitalele și municipalitățile din zonă.

Compania Purolite din Victoria continuă să-și manifeste atașamentul și responsabilitatea față de locuitorii din Țara Făgărașului, realizând o nouă donație importantă în favoarea sistemului medical din zonă.
Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a primit săptămâna aceasta o donație impresionantă, constând în 10.000 de măști, 1.000 de viziere și 1.000 de echipamente de protecție de unică folosință. Valoarea totală a investiției realizată de Purolite pentru această donație este de circa 50.0000 de dolari.
Gestul generos al companiei din Victoria, vine după alte câteva donații de care au beneficiat locuitorii din zonă. Spitalul Municipal din Făgăraș, Primăria din Victoria și cea din Ucea se numără printre cei care au primit în această perioadă dificilă sprijinul Purolite, de asemenea aparținătorii Centrului de Persoane Vârstnice ”Castanul” din Victoria care, potrivit grupei de vârstă, sunt cei mai predispuși la complicații în cazul infectării cu acest virus. Toate aceste instituții au primit combinezoane, măști, mănuși de protecție sau dozatoare pentru dezinfectant.
Nu în ultimul rând, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov a primit o donație de 10.000 de dolari din partea Purolite. Fondurile au fost îndreptate către achiziționarea de echipamente de protecție și dezinfectanți, spun reprezentanții unității spitalicești.
Jacob Brodie, vicepreședinte Purolite: ”Trebuie să ajutăm personalul din linia întâi să lupte în siguranță împotriva pandemiei de Coronavirus”
Referitor la această campanie umanitară fără precedent, Jacob Brodie, vicepreședintele Purolite, a transmis într-un mesaj video postat recent pe rețelele de socializare: ”În ultimii 25 ani am devenit parte din comunitatea locală, ne-am implicat în activitățile în folosul comunității, am sprijinit afacerile din zonă și am colaborat cu multe organizații. Astăzi trăim vremuri înfricoșătoare, Coronavirus afectează oamenii din întreaga lume și este important să ne susținem unii pe alții în orice fel putem.
Pentru că în acești 25 de ani am avut parte mereu de susținere pentru inițiativele noastre din partea județului Brașov, știm că în aceste momente de criză trebuie să
ne arătăm recunoștința. Sunt onorat să vă informez că în această săptămână donăm 10.000 de măști medicale, 1.000 de viziere și 1.000 de echipamente de protecție Spitalului din Brașov. Trebuie să ajutăm personalul din linia întâi să lupte în siguranță împotriva pandemiei de Coronavirus.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.