Pentru că avem multe de spus!

.

Campanie de strângere de ghiozdane la Catedrală


catedralaCatedrala Ortodoxă ,,Sfântul Ioan Botezătorul” din Făgăraş ajută copiii defavorizaţi la începutul anului şcolar.

În septembrie, când vor începe un nou an şcolar, copiii necăjiţi vor avea parte de un ghiozdan. Totul este posibil datorită campaniei de strângere de ghiozdane şi rechizite, lansată de slujitorii lăcaşului de cult.

,,Începând cu data de 1 august și până pe 8 septembrie 2019, lansăm campania ,,Ghiozdane cu bucurii”, prin care strângem ghiozdane NOI sau FOLOSITE (dar în stare bună), la care puteți adăuga rechizite după posibilități. Beneficiarii sunt elevii din medii defavorizate care nu pot avea un ghiozdan nou la început de an școlar. Ghiozdănelele pot fi aduse la Pangarul Catedralei Ortodoxe din Făgăraș de luni până sâmbătă între orele 09:00 și 18:00″, spun reprezentanţii aşezământului religios.

Anul acesta, vacanţa de vară s-ar putea prelungi. După ce ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a stabilit oficial prin ordin de ministru că școala începe în data de 9 septembrie 2019, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut să prelungească vacanța de vară cu o săptămână, până pe 16 septembrie, la solicitarea patronatelor din turism.

 Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.