Pentru că avem multe de spus!

.

Candidați liberali la primăriile din Țara Făgărașului


  • Doi dintre candidații la primăriile din Țara Făgărașului din partea PNL, respectiv candidatul PNL la funcția de primar al comunei Mândra și candidatul PNL la funcția de primar al comunei Sâmbăta de Sus, au fost prezentați astăzi de către președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veșștea.

Cei doi candidați, Ioan Puia și Nicolae Morariu, au fost prezentați în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi la sediul PNL Brașov.

,,Îl prezint pe colegul meu, Ioan Puia, de la Mândra, care este unul dintre oamenii extrem de activi din Țara Făgărașului.  Ioan Puia este unul dintre tinerii care a lucrat în străinătate, s-a întors acasă și a reinvestit în Țara Făgărașului, este unul dintre oamenii care are un statut foarte bine conturat în zonă. Și am toată convingerea că toate aceste lucruri vor conta destul de mult la alegerile locale din 202o”, a declarat președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, în cadrul conferinței de presă.

,,Îmi doresc ca, împreună cu oamenii din comuna Mândra, să deschidem un nou capitol, unul bazat pe profesionalism, eficiență și transparență. Din acest capitol aș vrea să mai facă parte și un proiect pentru întreaga comună, să putem atinge tot ceea ce înseamnă învățământ, sănătate, cultură, infrastructură. Prioritatea zero a comunei Mândra ar fi proprietatea fiecărui cetățean în parte, adică finalizarea problemelor legate de fondul funciar. Apoi am mai putea vorbi despre partea de infrastructură, apă, canal, învățământ, sănătate, cultură. Comuna noastră dispune de un foarte mare potențial, însă acesta nu este folosit. Cred că, prin intermediul unui proiect major, putem dezvolta în adevăratul sens al cuvântului întreaga comună pe care doresc să o reprezint. Trebuie să spun că și segmentul turism reprezintă un mare avantaj pentru comuna Mândra, doar că nici acesta nu este fructificat”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Mândra, Ioan Puia.

,,Un alt coleg pe care doresc să îl prezint este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Sâmbăta de Sus, Nicolae Morariu. Și el este, de asemenea, întreprinzător. Are o activivitate proprie, este unul din oamenii reprezentativi al comunei Sâmbăta de Sus. După cum bine știți, în Țara Făgărașului PNL a câștigat marea majoritate a primăriilor în 2016. Mai sunt doar 3-4 enclave în care PNL nu a obținut această performanță. Ceea ce vă putem asigura este că venim cu persoane pregătite, cu care vom putea câștiga alegerile locale în comunitățile respective”,  a mai declarat președintele Veștea.

,,Comuna Sâmbăta de Sus are un potențial foarte bun din punct de vedere social, economic și cultural. Sâmbăta are, însă, nevoie de o administrație modernă, transparentă, care să pună în practică acest potențial al comunei și care să ofere o dezvoltare durabilă pe termen lung. Probleme sunt destul de multe și la noi, ca și consilier local eu le cunosc. Sper ca împreună cu echipa PNL de la Sâmbăta, dar și împreună cu cetățenii comunei, să încercăm să le rezolvăm în mare parte. Se știe că a fost câștigat un proiect foarte mare de către Consiliul Județean Brașov pentru infrastructura Drumului de sub munte, iar noi va trebui ca până la terminarea lucrărilor să finalizăm lucrarea de canalizare. Ori vom fi în situația în care să compromitem această investiție, întrucît nu vom mai putea interveni pe acest Drum Județean” a declarat și candidatul PNL la funcția de primar al comunei Sâmbăta de Sus, Nicolae Morariu.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a dat asigurări că, în perioada următoare, va prezenta toți candidații PNL din județul Brașov.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.