Pentru că avem multe de spus!

.

Căsuțele de la Cetatea Făgăraș au fost vandalizate!


admin-ajax

UPDATE: „In noaptea de 22/23 august a.c., din interiorul unor căsuțe din lemn amplasate într-o parcare din mun. Făgăraș, au fost sustrase bunuri. Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în vederea identificării autorului și tragerii acestuia la răspundere penala. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și “tentativa la furt calificat”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“, ne-a declarat scms Alina Ivan, IPJ Brașov.

Știrea inițială: Căsuțele de la Cetatea Făgăraș au fost sparte! Comercianții care își desfășoară activitatea în aceste căsuțe au văzut acest lucru abia în această dimineață.

„Când am venit să o deschid am văzut că ușa era spartă. Aproape toate căsuțele au fost vandalizate, probabil făptașii/faptașul a dat în uși cu picioarele. Nu știu încă dacă a fost luat ceva“, ne-a declarat un comerciant.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări. Vom reveni.


reclama Cafe Duo
One thought on “Căsuțele de la Cetatea Făgăraș au fost vandalizate!

  1. constantin ionescu

    Noroc cu politistii care vor face cercetari la locul cu pricina.Mai usor era sa infiinteze patrulele de noapte…”boacterii”!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.