Cât de iubit este preotul Gheorghe Malene


Gheorghe Malene – preot, profesor doctor, soţ şi tată. Luni, un cumplit accident de circulaţie avea să-l trimită pe un pat de spital. Un elicopter SMURD l-a preluat de pe stadionul municipal şi l-a transportat la Târgu Mureş.

preot Gheorghe Malene

De când s-a aflat că preotul Malene este victima accidentului de la Sâmbăta de Sus, toată lumea se roagă pentru el.

Preotul Malene a fost găsit inconştient şi încarcerat în maşina lui cu care venea spre Făgăraş. Era la ieşirea din Sâmbăta de Sus, luni, în jurul orei 14.00. O combină agricolă condusă de un sâmbetean ieşea dintr-o curte. Deocamdată oamenii legii încă anchetează cauzele accidentului, dar primele presupuneri sunt că şoferul combinei nu s-a asigurat la ieşirea în drum.

Tocmai atunci trecea preotul Gheorghe Malene. Nu a mai avut cum să îşi stăpânească maşina într-un timp aşa de scurt, astfel că a trecut efectiv pe sub rotativa utilajului agricol. Colţii aparatului de tăiere i-au străpuns pur şi simplu autovehiculul.

Soţia sa este medic. A avut neşansa să-i fie ,,pacient” chiar soţul şi tatăl fiicelor sale.

În aceeaşi zi, două ore mai târziu, Gheorghe Malene se afla într-un elicopter SMURD cu destinaţia Târgu Mureş.

Spre el se îndreaptă toate gândurile apropiaţilor. Se roagă cu toţii ca Dumnezeu să îi dea putere de vindecare.

,,Va doresc multa sănătate și putere de la Dumnezeu sa treceți cu bine prin aceste momente grele. Multa înțelepciune și sănătate!”

,,Multă sănătate, Părinte Diriginte!!! Eu, elevul Dumneavoastră Toby, cu toată familia mea, ne rugam pentru sănătatea dumneavoastră!!!”

,,Bunul Dumnezeu sa va dea multă sănătate și putere, părinte!”

,,Bunul Dumnezeu să va dea sanatate multa, părinte, ne rugam pentru dumneavoastra.”

De asemenea, colegii preoţi şi comunitatea bisericească de care care aparţine pr. Gheorghe Malene sunt în rugăciune alături de el. Gheorghe Malene este preot la Bisrica din cimitir, cu hramul ,,Adormirii Maicii Domnului”, unde slujeşte de la instalarea sa din noiembrie 2017.

,,Să ne rugăm cu toții pentru părintele Gheorghe, aflat in stare foarte gravă in urma unui accident!”, este şi îndemnul colegilor preoţi de la Biserica Brâncovenească ,,Sfântul Nicolae” Făgăraş.

Pe internet oameni care îl cunosc sau care doar au auzit de cumplitul accident postează mesaje şi rugăciuni pentru preotul Malene.

,,Dumnezeu să il aibă în grijă! Maica Domnului să il acopere cu Sfântul ei Acoperamant atât pe dânsul cât și pe familia dânsului!

,,Dumnezeu să-i dea vindecare și să-l ajute să treacă cu bine peste acest necaz care s-a întâmplat.”

Înainte de accident, pr. Malene postase un mesaj în care îi îndemna pe credincioşii parohiei sale să postească anul acesta mai mult decât oricând, pentru îndepărtarea pandemiei, a bolii şi a suferinţelor lumeşti.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.