Se suspendă temporar sediul secundar pentru Permise și Înmatriculări din Făgăraș


Instituția prefectului județului Brașov a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, că, din cauza adoptării noilor măsuri privind prevenirea și limitarea transmiterii virusului Sars CoV2, la Făgăraș se suspendă, temporar, sediul secundar pentru Permise și Înmatriculări. Această hotărâre se va aplica pentru o perioadă de 60 de zile.

„Având în vedere necesitatea adoptării unor măsuri suplimentare privind prevenirea și limitarea transmiterii virusului SARS-CoV-2, începând cu data de 19.11.2020, în baza Ordinului Prefectului nr. 925/17.11.2020, se va suspenda temporar activitatea la sediul secundar de lucru din municipiul Făgăraș al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, pe o perioadă de 60 de zil“, se arată în comunicatul de presă.

Sediul secundar pentru Permise și Înmatricukări din Făgăraș fusese deschis doar de două luni, asta după ce ministrul de Interne Marcel Vela anunțase că 26 de sedii secundare ale serviciilor de permise și înmatriculări auto vor fi deschise în țară, astfel încât oamenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze pentru astfel de probleme până în reședintele de județ.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.