Pentru că avem multe de spus!

.

Ce a scris primarul în raportul de activitate pe anul trecut


Edilul Gheorghe Sucaciu a prezentat Consiliului Local Făgăraş raportul de activitate pe anul 2018. Pe 29 de pagini edilul a enumerat toate activităţile întreprinse în exerciţiul financiar anterior, dintre care pe primele 9 pagini a arătat concret, în cifre, valoarea investiţiilor şi proiectelor implementate.

Conform Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, primarul trebuie să prezinte în primul trimestru al fiecărui an raportul de activitate, raport ce pune la dispoziţia cetăţenilor date concrete despre activitatea desfăşurată de executivul Primăriei, modul cum au fost cheltuiţi banii publici, modul cum au fost duse la îndeplinire obiectivele propuse în anul anterior şi cum au fost rezolvate problemele comunităţii.

Edilul a explicat că la nivelul anului 2018 a insistat ,,în primul rând pe realizarea proiectelor cu finanţare europeană, proiecte care vizează modernizarea oraşului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii făgărăşenilor. O altă prioritate a fost intabularea străzilor şi cartierelor din municipiu.

Iată mai jos, în extras, primele 9 pagini din activitatea edilului:

1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

 

 
One thought on “Ce a scris primarul în raportul de activitate pe anul trecut

  1. constantin ionescu

    Ori cum o intoarcem noi fagarasenii,primarul poata sa scrie ce vrea,noi vedem ca nu face ce trebuie!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.