Ce faceți în weekend? Vă dăm noi o idee: drumeție la munte


20190706_164223Dacă nu v-ați făcut planuri pentru acest sfârșit de săptămână, puteți opta pentru o drumeție la munte! Meteorologii ne asigură de vreme frumoasă iar salvamontiştii spun că toate traseele sunt deschise. Aşa că nu rămâne decât să vă pregătiţi bagajul şi să porniţi la drum.

În acest sfîrșit de săptămână vremea va fi frumoasă la munte! Iubitorii de aventură vor avea noroc pentru că vremea va fi numai bună, cu soare din plin. Totuşi, nu lipsesc nici în acest sfârşit de săptămână aversele, iar turiştii sunt sfătuiţi să aibă echipament corespunzător şi haine groase.

La cabanele din Munţii Făgăraşului, sunt aşteptaţi zeci de turişti. „După informațiile pe care le avem, vremea, în acest sfîrșit de săptămână, va fi favorabilă, însă avem și o atenționare de vijelii scurte. Dimineața și seara este mai răcoare, așa că îi sfătuim pe turiști să se echipeje corespunzător: bocanci, haine deploaie, dar și de vânt. În rest, vremea se pare că va fi bună, până luni, cel puțin“, ne-a informat Tomas Bross, Salvamont Victoria. Deja mulți turiști și-au anunțat prezența la cabane, numai bine pentru că vremea va ține cu ei.

De asemenea, pe Transfăgărăşan va fi mare înghesuială, aşa că cei care îşi doresc câteva ore de relaxare în acea zonă este bine să se înarmeze şi cu multă răbdare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.