Pentru că avem multe de spus!

.

Ce s-a întâmplat cu actualul post de la CASJ Brașov al fostului șef al Poliției Făgăraș, Sorin Melinte


Schimbare la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate a Județului (CASJ) Brașov. Sorin Melinte nu mai este președinte-director generalal instituției, funcție pe care o ocupă din octombrie 2018.

Sorin Melinte – foto evz.ro

Însă „demiterea” este doar formală, scrie mytex.ro, întrucât denumirea în sine a funcției a dispărut, în aceeași situație fiind aproape toți șefii de case județene de asigurări de sănătate.

Unii au fost înlocuiți, dar alții, cum este cazul lui Sorin Melinte, au de schimbat doar placa de pe ușă și cărțile de vizită.

Explicația vine de la jr. Ancuța Daisa, director de Relații Contractuale și purtător de cuvânt al CASJ Brașov: „Ca urmare a modificărilor intervenite în Statutul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, prin ordin al președintelui CNAS, în 19 mai a încetat contractul de management al domnului Sorin Constantin Melinte pentru funcția de președinte-director general și, tot din 19 mai, prin ordin al președintelui CNAS a fost numit director general cu delegare”.

Cms. şef (r) Melinte a condus Poliţia Municipiului Făgăraş în intervalul 2005 – 2009. În 2009 a devenit comandant al Poliţiei Municipiului Brașov, iar după un an a fost avansat ca adjunct al comandantului Poliției Județului, funcție pe care a îndeplinit-o peste cinci ani.

După plecarea sa de la Poliţia Făgăraş, acesta a fost succedat pe postul de comandant de cms. şef Ovidiu Stroia, care între timp s-a pensionat şi el, de la 1 februarie 2018.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.