Pentru că avem multe de spus!

.

Cel mai nou film al lui Tudor Giurgiu ajunge la Făgăraș


Cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu se lansează în cinematografele din întreaga ţară zilele acestea. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Filmul PARKING ajunge, în premieră, la Casa de Cultură sâmbătă, 15 iunie, de la ora 19.30.

Biletele se pot cumpăra de la casieria Casei de Cultură.

🎬 Regia: Tudor Giurgiu
⏩ După romanul ,,Apropierea” de Marin Mălaicu-Hondrari
🎥 Imaginea: Marius Panduru
★ Cu: Mihai Smarandache, Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Eric Frances, Carmen Florescu

Parking
PARKING spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Ajuns în Cordoba, se angajează paznic de noapte într-un parc auto, iar existența lui pendulează între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă și de familie. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări,

Din distribuţie fac parte actori spanioli de talie internaţională ca Belen Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, dar şi actori români foarte îndrăgiţi: Carmen Florescu, Valentin Popescu, Emilian Oprea, Fulop Erzsebet şi Paul Cimpoieru. În rolul principal, iubitorii de teatru şi film îl vor recunoaşte pe Mihai Smarandache, premiat în numeroase festivaluri pentru performanţele sale deosebite pe scena teatrului românesc.

reclama Cafe Duo
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.