Pentru că avem multe de spus!

.

Centru socio-medical, inaugurat la Victoria


La Biserica Sfinții Ierarhi Constantin și Elena din Victoria a avut loc inaugurarea unui centru socio-medical, închinat Sfântului Ierarh Nicolae.

centru sociomedical victoriaCentrul socio-medical din orașul Victoria va găzdui activitățile cu tinerii din comunitate, va avea un spațiu pentru asistență medicală, în special consultații stomatologice, precum și o bucătărie și sală de mese. Aici se va pregăti zilnic o masă calde pentru bătrânii singuri din localitate, iar reprezentanții centrului vor duce hrana la casele bătrânilor care au nevoie de ajutorul semenilor.

„Ne bucurăm de ceea ce s-a realizat aici. Prin lucrarea lui Dumnezeu și prin dăruința și osteneala Părintelui Smădu Octavian. Sfinții împărați Constantin și Elena i-a ocrotit și acum l-ați luat garant pe cel mai milostiv dintre sfinții noștri, pe care și necredincioșii l-au luat și i-au zis Moș Nicolae. Să vă dea Dumnezeu putere și evlavie ca în aceste două instituții, Biserica din Victoria și noul centru socio-medical, să lucreze dragostea față de Dumnezeu și față de oameni“, a declarat, pentru Trititas TV, Înaltpreasfințitul Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

„Ne-am gândit că este bine ca Biserica să facă acest lucru, să ajute pe cei sărmani. Am avut norocul să avem alături de noi credincioși, sponsori, altfel nu reușeam să ducem la bun sfârșit acest nou centru. Sperăm ca și de acum înainte să avem puterea să îi ajutăm pe acei oameni care au nevoie de ajutor“, a declarat pentru sursa citată preotul Octavian Smădu, Biserica Sfinții Ierarhi Constantin și Elena din Victoria.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.