Pentru că avem multe de spus!

.

Cetatea Făgărașului este promovată în aceste zile la Târgul de Turism Romexpo


CetateaÎn perioada 21-24 februarie, la Romexpo – București, în Pavilioanele B1 și B2, se desfășoară ediția de primăvară a Târgului de Turism. Sunt prezente cele mai importante companii din țară, dar și din străinătate, care oferă destinații de vis pentru fiecare. Târgul se vizitează în perioada 21-23 februarie, în intervalul 10.00-18.00, iar pe 24 februarie în intervalul 10.00-16.00.

Și Cetatea Făgărașului este promovată la cel mai important târg de turism din țară, reprezentanţii Muzeului ,,Valer Literat” din Cetate au amenajat ieri pavilionul Făgăraşului, urmând ca de astăzi să primească vizitatorii. Ca o premieră, în acest an este prezentă la Târgul de Turism și Garda Cetății.

Colegii mei au plecat de miercuri, 20 februarie, la București la Târul de Turism Romexpo. De această dată la târg participă și Garda Cetății Făgăraș și va face același ceremonial pe care îl face și la cetate la fiecare sfârșit de săptămână. Am închiriat un stand și vom prezenta Cetatea și în acest an, iar colegii vor fi îmbrăcați, ca și la edițiile anterioare, în costume medievale“, ne-a declarat Elena Băjenaru, directorul Muzeului Țării Făgărașului „Valer Literat“.

Pentru adulți biletul este de 20 lei, iar pentru copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și pentru persoanele instituționalizate accesul este gratuit.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *