Pentru că avem multe de spus!

.

Cetăţean străin depistat cu şedere ilegală în Braşov. În 30 de zile trebuie să părăsească ţara.


Făgărăşeni, atenţie  mare dacă adăpostăţi cetăţeni străini care nu au drept de şedere în ţara noastră!

Polițiștii de migrări din Brașov au depistat un bărbat din Republica Moldova care nu mai îndeplinea condițiile pentru care i se aprobase dreptul de ședere. Străinului i-a fost revocat dreptul de ședere acordat și pe numele său a fost emisă decizie de returnare prin care este obligat să părăsească țara în termen de 30 zile. permis de sedere

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului  Brașov au efectuat, la data de 05 iunie a.c., o acțiune cu forțe proprii pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor pe raza de competență.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii de imigrări, au depistat, pe raza Municipiului Brașov, un bărbat, în vârstă de 23, din Moldova care nu mai îndeplinea condițiile pentru care i-a fost acordat dreptul de ședere în România.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, străinul a fost student la o universitate din Brașov, la începutul anului universitar 2017/2018 a fost exmatriculat, nemaiavând astfel calitatea de student, scop în care îi fusese acordat dreptul de ședere.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări, i-au revocat dreptul de ședere, fiindu-i emisă o  decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara noastră în termen de 30 zile. La ieșirea din țară, pe numele său, va fi aplicată interdicția de a mai intra în România, pentru o perioadă de 1 an, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *