Pentru că avem multe de spus!

.

Col. (r) Alexandru Mazilu nu mai este membru PNL Făgăraș


mazilu expozitieConsilierul local Alexandru Mazilu nu mai este membru PNL Făgăraș! Afirmația a fost făcută de președintele filialei locale, Ioan Mareș.

Domnul Mazilu nu mai este membru al partidului nostru. A fost exclus în urmă cu două luni, pe considerentul că nu avea viziuni unitare cu ceilalți consilieri locali ai formațiunii politice și vota diferit în cadrul ședințelor de Consiliu Local față de aceștia. Urmează procedurile legale până la comunicarea excluderii către Consiliul Local. După ce Legislativul va lua act de excludere, va fi înlocuit cu următorul membru de pe lista noastră, Marius Cerchizan“, ne-a declarat președintele PNL Făgăraș, Ioan Mareș.

Excluderea din sânul partidului a lui Alexandru Mazilu a ieșit la iveală odată cu votul de aseară din Consiliul Local pe tema banilor pentru ocolitoarea Făgărașului.

Ceilalți consilieri liberali au votat ca o parte din suma necesară ocolitoarei să fie folosită, momentan, la modernizarea străzii Doamna Stanca, în timp ce consilierul Mazilu a votat diferit.
One thought on “Col. (r) Alexandru Mazilu nu mai este membru PNL Făgăraș

  1. constantin ionescu

    Nu se dezminte romanul….”nu esti cu noi….esti impotriva partidului”! Mares…este pe alta planeta sau este in randul celor care mai pot “ciupi”ceva in plus.Oare te uiti dimineata in oglinda?Vezi un om care vrea sa faca ceva pentru Fagaras?Sau te vezi pe tine…”cum sa mai fac ceva invarteli pentru mine! Daca “ocolitoare nu este oportuna….este reabilitarea strazii D-na Stanca? Oare aceasta strada nu a ajuns in situatia asta din cauza TIRURILOR ?Daca dl.Mazilu a spus clar si raspicat ca ocolitoarea este vitala…..hop cu puterea TA de ai da afara pe cei care sunt impotriva TA! Dl Mazilu are vacanta cata scoala ai tu.Daca ti-ai pierde glasul,vei muri de foame,tu ai serviciu “cu gura”,ca fostii activisti de partid!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.