Colegiul Național ,,Doamna Stanca” dezinfectează luni toate spațiile pe care le deține


Unitățile școlare din Făgăraș sunt în plin proces de dezinfecție a spațiilor în care se desfășoară activități specifice învățământului: săli de clasă, holuri, birouri, cancelarii, cantine etc. Măsura este luată pentru a combate orice posibilă transmitere a coronaviruslui.

prof. Drăgoiu Corina – director

Colegiul Național ,,Radu Negru” și-a programat vineri, 13 martie,  această dezinfecție la corpul principal de clădire (cel al liceului). Colegiul Național ,,Doamna Stanca” va face dezinfecția în cursul zilei de luni, 16 martie.

,,O primă dezinfecție am făcut-o acum două săptămâni, ca să combatem gripa, în ambele corpuri de clădire, atât la Colegiul Doamna Stanca, precum și la Școala nr. 7. Luni vom face o doua dezinfecție, de data aceasta pentru coronavirus, tot în ambele spații pe care le deținem. Nu există o măsură impusă în acest sens, dar avem recomandări să facem dezinfecții. De exemplu, în municipiul Brașov se fac în această perioadă, după o programare stabilită la nivel de listă, dezinfecții în toate unitățile școlare. Face acest lucru Primăria municipiului Brașov. La Făgăraș fiecare unitate face acest lucru separat și achită din bugetul propriu”, a declarat prof. Drăgoiu Corina, directorul Colegiului Național ,,Doamna Stanca”.

Această instituție de învățământ numără 1.050 de elevi, de la clasa 0 și până la clasa a XII-a, circa 100 de cadre didactice, plus personalul auxiliar.

În Făgăraș, până la ora publicării articolului, nu există cazuri confirmate de coronavirus. În județul Brașov există deocamdată o suspiciune la un bărbat din localitatea Brașov.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.