Colegiul Național „Doamna Stanca“ face sport în Săptămâna Altfel!


Elevii de la Colegiul Național „Doamna Stanca“ fac sport în această săptămână, când, normal, ar fi trebuit să aibă loc Săptămâna Altfel. Dar, pentru că elevii sunt acasă de mai bine de trei săptămâni, profesorii lor s-au gândit să îi stimuleze pe tineri și altfel.

Profesorul de psihologie, Tătaru Laurențiu, s-a gândit să îi țină pe tineri puternici și în această perioadă. Așa că, în această săptămână, în fiecare zi, cine dorește poate intra pe Skype și să facă sport alături de profu’.

Ne-am gândit să îi stimulăm pe elevi, să îi ținem sănătoși, chiar dacă, în această perioadă, stau în casă. E foarte important să lucrăm și la psihicul lor, așa că, de ce nu, ne conectăm online în fiecare zi și.. facem sport! Cel care ajută foarte mult, atât fizic, cât și psihic, e sportul, nu? Tinerii vor intra pe Skype, Lawr e adresa, dacă doresc să se conecteze, și vom face fitness. Prin această metodă noi, profesorii din Stanca, dorim să ne știm elevii aproape, să fim uniți prin sport. Putem scăpa de anxietate și, în același timp, umblăm la voința elevilor și la disciplină. Tinerii noștri trebuie să știe că suntem cu inima alături de ei!“, a spus prof. Laurențiu Tătaru.

Profesorul Laurențiu Tătaru nu este doar profesor de psihologie. El este și campion național la culturism, dar și vicecampion, cucerind acest titlu de 6 ori în ultimii ani.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.