Coletă în biserici pentru Ianis, copilul de 4 ani care mănâncă din seringă!


  • Preoții din cadrul Protopopiatului Făgăraș s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru micuțul Ianis, care la doar 4 anișori mănâncă din seringă!

În acest sens, credincioșii sunt rugați să doneze din acel puțin pe care îl au pentru un copilaș care are șansa de a deveni un copil normal. Pentru acest lucru el, alături de familie, va merge anul viitor în Turcia, unde va fi operat pe creier. Costul unei operații este destul de mare, 40.000 de euro, însă, cu ajutorul comunității, Ianis se va putea bucura de o viață nouă, se va putea juca cu frățiorul lui, Denis, și își va putea îmbrățișa, pentru prima dată, părinții.

Preoții și credincioșii din cadrul Protopopiatului Făgăraș sunt alături de familia Panazean, greu încercată de suferința adusă de boala copilului lor, Ianis. Acesta are nevoie de sprijinul nostru pentru a acoperi costurile operației pe creier, de care depinde viața acestuia. Chiar dacă suma de 40.000 de euro pentru o familie este una foarte mare, pentru o comunitate aceasta nu reprezintă decât un gest de solidaritate, de iubire și filantropie față de semenul nostru! De aceea îndemnăm pe toți credincioșii să doneze din puținul lor pentru ca și acest copilaș să se poată bucura de o viața normală. Vă mulțumim în numele familiei pentru ajutorul pe care îl veți acorda“, a declarat preotul protopop Iulian M. Boac.

Și antreprenorii din Făgăraș s-au alăturat acestei cauze, multe dintre magazinele din Făgăraș acceptă donații pentru Ianis!

Ianis Panazean este la un pas să devină un copil normal!

Donații se pot face și în conturile bancare de mai jos:

Raiffeisen Bank:

Cont în LEI: RO92RZBR0000060019133151;

Cont în EURO: RO67RZBR0000060022182020

Deschis pe numele Panazean Valentin

(Alina ROMAN)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.