Pentru că avem multe de spus!

.

Comisia de circulație a orașului Victoria se întâlnește luni


  • Este posibil ca strada Negoiu din orașul Victoria să nu mai fie cu sens unic

Membrii Comisiei de Circulație vor discuta la întâlnirea de luni, de la ora 10.00, de la sediul Primăriei, despre semnele de circulație care se impun a fi montate pe raza orașului și despre alte măsuri referitoare la îmbunătățirea calității traficului în orașul Victoria.Victoria 1

Comisia, înființată în anul 2016, a ținut o astfel de ședință și anul trecut.

Comisia de circulație este alcătuită din: primarul Gheorghe Cristian, viceprimarul Cristina Bratu, șeful Comisiei de Urbanism – Sorin Tișulescu, 2 polițiști de la Biroul Rutier și 2 consilieri locali – Traian Tabacu și Molnar Sorin.

,,Vom discuta în principal despre semnele de circulație pe raza orașului. De asemenea, este foarte posibil ca în comisie să se decidă ca strada Negoiu să nu mai aibă sens unic, cum este în prezent. Locuitorii orașului pot trimite propuneri și sugestii cu privire la aspectele care doresc să fie dezbute în cadrul întâlnirii. Până la finalul zilei de duminică, îmi pot trimite propunerile pe adresa pe e-mail traiantabacu@yahoo.com sau la numărul de telefon 0758882633”, a precizat consilierul local Tabacu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *