Pentru că avem multe de spus!

.

Concurs între pompieri, pe stadionul Park Arena din Făgăraș


concurs pompieri arbitriZeci de pompieri din tot judeţul s-au întrecut astăzi pe stadionul Parc Arena din Făgăraş. Aceştia au participat la un concurs a serviciilor profesioniste devenit deja tradiţie pentru reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Țara Bârseni. Ei au avut de trecut probe precum pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta de 4×100 de metri şi realizarea dispozitivului la motopompă.

concurs pompieri sfrejaSe desfășoară concursul serviciilor profesioniste pentru situații de urgență din județul Brașov. Acest concurs are trei probe: ștafetă, 4×100 m, pista cu obstacole pe 100 m și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă. Participă toate subunitățile de pompieri din județul Brașov, cele care aparțin de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Țara Bârsei. Scopul acestui concurs este dezvoltarea abilităților și aptitudinilor pentru a face față intervențiilor și misiunilor noastre zilnice“, ne-a spus cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt ISU Brașov.

concurs pompieri3La acest concurs au participat 10 echipe reprezentând fiecare subunitate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov. Anul trecut cei care au ieșit pe primul loc au fost pompierii făgărășeni.

Este o luptă acerbă, de orgolii, sperăm ca cea mai bună echipă să câștige. Fiecare subunitate are în componență 10 servanți, care participă la toate probele, timpii cei mai buni sunt luați în considerare. Anul trecut, din câte îmi amintesc, cei mai buni au fost cei de la Detașamentul din Făgăraș. Detașamentul 1 din Brașov și Detașamentul de Pompieri din Făgăraș sunt cei mai bine pregătiți, în fiecare an ei au lupta cea mai strânsă, au și un număr mare de intervenții, au mulți sportivi în componența loturilor“, ne-a mai spus cpt. Sfreja.

concurs pompieri2În acest moment pompierii se pregătesc și pentru etapa interjudețeană a concursurilor profesioniste pentru situații de urgență. Cei mai buni din cadrul Inspectoratului Brașov sunt selectați câteva luni de zile, participă la antrenamente intense, iar apoi participă în competițiile cu celelalte inspectorate din zona noastră.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.