Condus pe ultimul drum de 40 de motocicliști


  • Zeci de motocicliști s-au strâns astăzi să-l conducă pe ultimul drum pe Cătălin, un tânăr motociclist care a murit zilele trecute într-un tragic accident petrecut la ieșire din Făgăraș spre Brașov.

40 de motocicliști au venit să-l conducă pe Cătălin, pe ultimul drum. Tânărul era cunoscut și apreciat de foarte multe persoane din rândul pasionaților pe două roți, iar duminică Făgăraș a răsunat de zgomotul asurzitor al motoarelor turate.

Tânărul făgărășean a murit joi, 17 septembrie, într-un tragic accident ce a avut loc pe DN1, la ieșire din Făgăraș spre Brașov. Acesta a intrat în plin într-un TIR, chiar la intersecția spre Laguna Albastră, iar cadrele medicale venite la fața locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul motociclistului.

Tocmai din acest motiv Asociația Moto Rezistența Făgăraș a lansat o petiție online, prin care solicită amenajarea unui sens giratoriu la ieșirea din Făgăraș spre Brașov (în dreptul Rompetrol). În urma petiției online, Primăria Făgăraș va trimite o adresă oficială la CNAIR. DETALII AICI – CLICK

O poză în care apare Cătălin a fost făcută la o adunare a motocicliștilor, organizată zilele trecute în Mureș.

Cătălin

Tânărul făgărășean avea doar 29 de ani și lucra la Salco! Dumnezeu să îl ierte!

(Alina ROMAN)One thought on “Condus pe ultimul drum de 40 de motocicliști

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.