Se cere amenajarea unui sens giratoriu pe DN1, la ieșire din Făgăraș. Semnează și TU petiția!


În urma unui accident rutier, în care un tânăr și-a pierdut viața, Asociația Moto Rezistența Făgăraș a lansat o petiție online, prin care solicită amenajarea unui sens giratoriu la ieșirea din Făgăraș spre Brașov (în dreptul Rompetrol).

Asociația Moto Rezistența Făgăraș solicită amenajarea de urgență a unui sens giratoriu și a unor benzi rezonatoare la ieșirea din Făgăraș spre Brașov, la intersecția DN 1 cu drumul care duce spre Laguna Albastră (lângă Rompetrol). Considerăm că este necesar din cauza numeroaselor accidente rutiere grave și foarte grave care au loc în această intersecție. Din discuțiile avute, inclusiv Poliția Rutieră Făgăraș a solicitat CNAIR amenajarea acestui sistem de siguranță rutieră. Vrem să crească siguranța participanților la trafic și evenimentele tragice să fie prevenite. Cel mai recent accident mortal a avut loc joi 17 septembrie 2020 când un motociclist și-a pierdut viața. Mai solicităm ca până la amenajarea sensului giratoriu să fie îmbunătățită vizibilitatea semnelor de circulație existente. Această petiție va fi înaintată autorităților locale, județene și naționale pentru a rezolva problema“, au declarat reprezentanții Asociației Moto Rezistența Făgăraș.

În urma petiției online, Primăria Făgăraș va trimite o adresă oficială la CNAIR. „Vom solicita realizarea, în regim de urgență, a unui sens giratoriu la intersecția DN 1 cu drumul care duce spre zona industrială franceză. Solicitarea va fi însoțită de justificarea necesității acestui sens giratoriu, motivațiile cetățenilor și numărul de semnatari ai petiției. Viața și siguranța oamenilor au prioritate“, spun și reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Reamintim că cel mai recent accident mortal petrecut în această zonă a avut loc chiar zilele trecute, iar cel c are și-a pierdut viața a fost un tânăr făgărășean.

Semnează și TU petiția AICI – CLICK PENTRU A SEMNA!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.