Pentru că avem multe de spus!

.

Copac căzut peste firele de curent în Toderița. Probleme din cauza furtunii au fost în tot județul Brașov


copac cazutFurtuna din această seară a creat probleme în județul Brașov. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, în Toderița un copac a căzut peste firele de transport curent electric. Aici a intervenit SVSU Mândra Electrica.

Un alt apel la 112 anunța 4 stâlpi de telecomunicații căzuți pe carosabil pe DN73 A, la Șinca Nouă. SVSU Șinca Nouă a mers la fața locului, însă aici nu s-a confirmat apelul. Însă pe DN73A, drumul dintre Poiana Mărului și Șinca Nouă a fost blocat din cauza unor fire de curent electric desprinse de la un stâlp de înaltă tensiune. Secția Zărnești și SVSU Poiana Mărului au fost la fața locului.

Din cauza furtunii au mai fost probleme  și în Bran – Valea Popii. SVSU Bran Electrica a intervenit pentru a îndepărta fire de curent căzute în apă. Pe DJ112G – Zărnești – un copac a căzut pe drum, între Zărnești și Măgura, iar 4 jandarmi montani au fost trimiși la fața locului. Iar pe DN1A, între Săcele și Cheia, doi copaci au fost doborâți de furtună pe carosabil, o echipă specializată este la fața locului.

Reamintim că meteorologii au emis cod portocaliu de vijelii în mai bine de jumătate de țară până vineri seara. Au fost anunțate vijelii, frecvente descărcări electrice și averse torențiale.

foto: info trafic jud brasov, copac căzut DN 73A
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.