Crocodili, girafe şi reni – la Balul Vânătorilor organizat de Ovidiu Popa


De 10 ani, restaurantul ,,Laguna albastră” organizează fără întrerupere Balul Vânătorilor. Anul acesta evenimentul este programat pentru ziua de sâmbătă, 29 februarie, de la ora 18.00. Inedit este că la ediţia din acest an participanţii pot admira o expoziţie cu cele mai multe trofee de vânătoare din centrul României. Aşa promite organizatorul, şi el un pasionat al vânătorii, Ovidiu Popa.

Înscrieri la Balul Vânătorilor nu se mai pot face, căci toate cele 450 de locuri puse la dispoziţie s-au ocupat de peste o săptămână.

Trofeele care vor fi expuse la bal provin toate din colecţia personală a lui Ovidiu Popa şi sunt dintre cele mai variate: de la bou moscat din Groenlanda, la ren din Norvegia. Nu lipsesc crocodilul, leul, girafa, elanul, muflonul, cerbii, urşii etc.  Omul de afaceri deţine peste 100 de trofee în colecţia sa şi practică vânătoarea de 18 ani, fiind membru în mai multe asociaţii de vânătoare de pe teritoriul României. Aceste sunt adunate în ani de la partide de vânătoare organizate în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.