Pentru că avem multe de spus!

.

Cros de 1 iunie pentru copiii din Făgăraş


Singurul concurs de alergare de la nivelul Făgăraşului care implică participanţi de toate vârstele, de la clasa 0 şi până la elevii de a clasa a XII-a, se desfăşoară cu ocazia Zilei Copilului. Este organizat de către Primăria Municipiului Făgăraş, Casa de Cultură şi Microcercul de Educaţie Fizică.

Va avea loc sâmbătă, 2 iunie, de la ora 10.00, cu plecare din faţa Cetăţii.cros 1 iunie

,,Înscrierile se pot face până atunci în şcoli sau în ziua concursului, la faţa locului. Copiii care se înscriu în şcoli găsesc informaţii la profesorii de sport, iar cei care se hotărăsc să participe numai în dimineaţa concursului se pot înscrie pe loc, în intervalul 9.00 – 9.45. Startul se va da la ora 10.00. Distanţele sunt în funcţie de categoria de vârstă şi de sex. De exemplu, copiii de clasa 0 vor alerga 200 m, indiferent dacă sunt fete sau băieţi. Distanţele tot cresc până la cei de clasa a XII-a, care vor avea de parcurs 800 de m dacă sunt fete şi 1.000 m dacă sunt băieţi”, a declarat prof. Aurelian Curticăpean, unul dintre coordonatorii crosului.

Pot lua parte la cros numai copiii apţi medical să desfăşoare activităţi fizice. Părinţii vor completa pentru ei o declaraţie pe proprie răspundere.

Concursul se numeşte ,,Campion pentru sănătate” şi se află anul acesta la a V-a ediţie.

La ediţia precedentă au participat 200 de copii, iar la cea de acum doi s-a bifat recordul de înscrişi, în jur de 340.
One thought on “Cros de 1 iunie pentru copiii din Făgăraş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *