Pentru că avem multe de spus!

.

Trei zile pline de activităţi dedicate copiilor în weekend-ul 1-3 iunie


Ziua Copilului va fi sărbătorită la Făgăraş timp de 72 de ore! Între vineri (1 iunie) şi duminică (3 iunie) copiii vor fi prioritatea întregii comunităţi.

,,Startul activităţilor îl dăm vineri cu spectacolul de la Casa de Cultură numit ,,Bucuria

Diana Gribincea Popa, manager Casa de Cultură

Diana Gribincea Popa, manager Casa de Cultură

copiilor”, care începe de la ora 17.00 şi care presupune un divers program artistic pus în scenă de copiii care activează în cadrul programelor derulate de Casa de Cultură, de Clubul Copiilor etc. Sâmbătă de la ora 10.00 începe crosul ,,Campion pentru sănătate”, un concurs de alergat la care au pus umărul mai multe instituţii: Asociaţia Judeţeană de Atletism, Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului, AVE Făgăraş, Casa de Cultură, Primăria Făgăraş, Microcercul de Educaţie Fizică, Liceul Tehnologic ,,Dr. Ioan Şenchea”. Apoi, duminică cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul ,,Aladin şi lampa fermecată” al Teatrului ,,Bacovia” de la Bacău, spectacol ce se va desfăşura pe scena Casei de Cultură. Vor fi două reprezentanţii, una de la ora 15.00, cealaltă de la ora 16.30. Intrarea se face pe bază de invitaţie, iar invitaţiile se găsesc la secretariatul Casei de Cultură şi pot fi ridicate de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00”, a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei de Cultură Făgăraş (FOTO).

ziua copilului

De asemenea, în toate cele trei zile de weekend, în parcarea pe care a funcţionat pe vremuri piaţa veche va fi amenajat un parc de distracţii.

Despre crosul ,,Campion pentru sănătate” am mai scris AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.