Pentru că avem multe de spus!

.

Crosul de la Recea va fi devansat începând cu ediţia de anul viitor


Crosul ,,Ion Gavrilă Ogoranu”, care se desfăşoară an de an la Recea, din iniţiativa prof. Nelu Avram, va avea loc, începând cu ediţia din anul 2020, în luna mai.

,,Obişnuiam ca până acum să ţinem crosul în luna iunie, în ultima zi de clasa a VIII-a, Spre exemplu, ultimele două ediţii s-au desfăşurat în data de 8 iunie. Dar, pentru a nu ne mai încrucişa cu concursul de biciclete Bikeathon, de la anul în vom ţine în mai. Am stabilit ca ediţia din 2020 să fie în data de 23 mai”, spune organizatorul.

Profesorul Avram a depus zilele acestea proiectul pentru următoarea ediţie a crosului la Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov. Termenul final pentru depunere a fost data de 11 octombrie. ,,Am făcut această formalitate pentru a fi trecut crosul în calendarul manifestărilor culturale recunoscute oficial de Ministerul Educaţiei. Organizăm acest cros de 10 ani, iar de 5 ani este recunoscut de Minister. Acest lucru înseamnă că şi diplomele care se dau participanţilor au recunoaştere ministerială”, a spus profesorul.

prof. Nelu Avram

Începând cu ediţia de anul viitor, în afară de data organizării, alte detalii nu se mai schimbă. Crosul va păstra aceleaşi trasee şi aceleaşi grupe de vârste pentru participanţi.

La ediţia din 2019 au luat startul circa 450 de alergători de toate vârstele. Cel mai lung traseu are 6 kilometri.

 

 

 

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.