Pentru că avem multe de spus!

.

Cu amendă luată și rămas și fără lemne!


Un bărbat de 31 de ani din Rupea a fost sancționat contravențional după ce a fost prins de către oamenii legii transportând 1 metru stern material lemnos fără a prezenta și documente. De asemenea, la domiciliul acestuia a mai fost găsită o cantitate de 3 metri steri de material lemnos pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență.

„La data de 10 octombrie a.c., în intervalul orar 17,00 – 21,00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rupea, în baza planului de acțiune ”Scutul Pădurii”, au organizat și desfășurat o acțiune pe linie de silvicultură, pe raza orașului Rupea., în scopul prevenirii, combaterii și depistării furturilor de material lemnos. Cu această ocazie, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 31 ani din orașul Rupea, județul Brașov, care transporta cu un atelaj hipo, cantitatea de 1 metru stern, material lemnos, esență carpen și păr. De asemenea, la domiciliul bărbatului în cauză, a fost identificată cantitatea de 3 metri steri material lemnos, esență salcie, stejar și păr pentru care nu au putut fi prezentate  documente de proveniență“, a declarat scms Alina Ivan, IPJ Brașov.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.