Pentru că avem multe de spus!

.

Cupa Cetatea Făgăraș, la a doua ediție


competitie dans sportivPeste 300 de sportivi din toată țara, 25 de arbitri și oficiali ai Federației Române de Dans Sportiv sunt așteptați pe 5 mai în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“ la a doua ediție a competiției zonale de dans sportiv – Cupa Cetatea Făgăraș.

Pe parcursul întregii zile de concurs, iubitorii dansului sportiv și nu numai, vor avea parte de un spectacol plin de gratie, eleganță, expresivitatea din artă, împletite într-o armonie care atinge parcă perfecțiunea, cu forța, energia, determinarea și competitivitatea din sport.

Concurenții vor putea participa la concurs pe categorii de vârstă, anume 4-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-15 ani, peste 16 ani. De asemenea, dansatorii pot opta pentru una din cele două secțiuni de dans – latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble și jive) și dansuri standard (vals lent, tango, slow fox, quic step).

Evenimentul este organizat de Asociația Club de Dans Sportiv Imperial Făgăraș împreună cu Federația Română de Dans Sportiv și în parteneriat cu Primăria Municipiului Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *