Pentru că avem multe de spus!

.

Viitorul rege al Angliei este îndrăgostit de Transilvania


charlesȘtim cu toții că este vorba de Prințul Charles. Ce nu știam până acum este că el va fi următorul la tronul Marii Britanii.

Poate fi greu de crezut, însă Regina Elisabeta nu a vorbit niciodată despre succesorul ei la tron. S-a speculat că îl va ,,sări” pe fiul ei Charles, în favoarea nepotului William.

Dar iată că Majestatea Sa a făcut, vineri, anunțul mult așteptat și a cerut Guvernului să-l numească oficial pe succesorul la torn.

Regina Elisabeta l-a numit, vineri, pe fiul ei cel mare, Prințul Charles succesorul ei la tron. Este prima dată când Majestatea Sa abordează acest subiect în cei aproape 92 de ani de viață.

,,Îmi doresc cu sinceritate ca Guvernul să continue să ofere stabilitate generațiilor viitoare și am decis ca cel care ar trebui să preia responsabilitatea muncii începute de mine în 1949 să fie Prințul de Wales. Continuând să îmbogățească și să revigoreze societatea și activitățile noastre cred că vom fi mai în siguranță, mai prosperi și sustenabili pentru cei care ne urmăresc: o lume în care generozitatea Guvernului aduce speranță și vindecare tuturor. Din punctul meu de vedere, Guvernul a avut un rol esențial în viața mea, de când îmi amintesc, începând cu vizita în Malta, pe când aveam numai 5 ani”, a declarat Regina Elisabeta.

Prințul Charles vine an de an în România și vizitează cele mai tradiționale sate. Prima sa dragoste a fost micuța localitate Viscri, aflată la 39 km de Făgăraș. La capitolul pasiuni, îl moștenește fiul cel mic, Harry, care a vizitat și el România cu câțiva ani în urmă.

casa Printului Chales din Viscri

casa Printului Chales din Viscri

Charles avea trei ani la urcarea pe tron a mamei sale, regina Elisabeta a II-a. A devenit atunci prinț moștenitor. Prințul Charles este moștenitorul care a purtat cel mai mult timp acest titlu în întreaga istorie a Marii Britanii.

În 2006 istoricul Tom Gallagher a scris în România Liberă că lui Charles i-ar fi fost oferit tronul României de către monarhiști și l-ar fi refuzat, însă Palatul Buckingham a dezmințit acest lucru.

,,Genealogia arată că eu sunt descendent al lui Vlad Țepeș”, a spus Charles în celebrul documentar Wild Carpatia, realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley.

Un scriitor britanic a prezentat și posibila descendență din Vlad Țepeș.

genealogie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *