Cupluri felicitate, de Dragobete, de primarul și viceprimarul orașului Victoria


În orașul Victoria, în ajunul sărbătorii de Dragobete, primarul Camelia Bertea și viceprimarul Cristian Iosipescu au fost în vizită la 3 cupluri, care sărbătoresc în această perioadă o vechime considerabilă de la căsătorie.
Unul dintre cupluri a împlinit 5 decenii de la căsătorie, iar celelalte două sărbătoresc câte un sfert de veac.
,,Am dorit să-i urăm un călduros „La mulți ani!” familiei Subtirelu, care celebrează, alături de cei dragi, 50 de ani de căsătorie, demonstrând astfel cât de importantă este dragostea și familia. Alături de ei ne-am bucurat și noi, aducându-le daruri simbolice. De asemenea, alte două cupluri din Victoria, familia Ionescu și familia Mărgirescu, sărbătoresc 25 de ani de la nuntă. Îi felicităm pentru statornicia dragostei lor și familiile frumoase pe care le-au întemeiat. La mulți ani tuturor și multă iubire să avem în suflete pentru cei dragi”, au spus primarul și viceprimarul orașului Victoria.

Nu este prima oară când autoritățile din Victoria fac un asemenea gest. În noaptea de Revelion, o pensionară din oraș, care împlinea 100 de ani chiar la trecerea în noul an, a fost vizitată și felicitată de Camelia Bertea și Cristian Iosipescu. Cei doi au vizitat-o pe sărbătorita Susana Orendi în ultima zi a anului 2020 şi i-au înmânat o diplomă pentru împlinirea unui secol de viaţă. I-au dus şampanie, tort şi felicitări şi au rămas puţin în compania doamnei Orendi pentru a-i afla povestea de viaţă. Vezi AICI povestea femeii de 100 de ani.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.